Agenda van De Zilver Tetra, Schoonhoven

Met vereniging De Zilver Tetra, Schoonhoven, werken wij samen. U bent dus ook van harte welkom in het clubgebouw aan de Nieuwe Singel 39, 2871 AX. De zaal is open vanaf 19:45.

De komende dinsdagavonden (laatste van de maand):

23 april, Peter Oranje Adembenemende waterdieren uit Zuid Amerika
Zuid Amerika, het contigent met de langste waterval, het grootste oerwoud, de grootste rivier de droogste woestijn en grootste bergketen ter wereld. Dat er dus ook een bijzondere diversiteit is aan waterdieren zal duidelijk zijn. Peter neemt ons mee op reis.

28 mei, Hans Kiers met Fishy business
De man die van zijn hobby zijn beroep heeft weten te maken werkt nu in een van de grootste groothandels van Europa. Hij ziet dagelijks natuurlijk ongelooflijk veel vissen voorbij gaan. Gelukkig is dat voor hem nog steeds geen “dagelijkse kost”. Hij neemt ons mee in de bijzondere ontmoetingen van de afgelopen periode. Een lezing van en voor de visliefhebber.

25 juni, praktijkavond

24 september, Leo brand (onder voorbehoud)
Dat de aquariumhobby veel bijzondere invullingen heeft wordt duidelijk tijdens deze lezing. Van het Hollands aquarium, speciaalaquarium Azie, Afrika of Zuid Amerika naar nanobakjes en aquascaping. En natuurlijk mogen wij diverse vormen van zeewater ook niet vergeten. Keuze genoeg en de verschillende vormen worden voorzien van de nodige tips en mooie plaatjes.

           

22 oktober, Margie en Jan van der Heijden rondreis “groen Thailand”
Het land van de eeuwige glimlach met de schitterende rijstvelden, de dichte oerwouden en de betoverend mooie eilanden. Zowel op het gebied van vogels, reptielen als onderwaterleven is het heel divers en Margie en Jan nemen ons mee op reis naar dit schitterend deel van Azie.

               

26 november, Hans Osendarp met zwemmen tussen de kardinalen
Hans neemt met regelmaat het vliegtuig om met eigen ogen te aanschouwen hoe het visbestand in het wild er voor staat. In deze lezing neemt hij ons mee naar Zuid Amerika. Een zeer visrijk stuk van de Amazone ligt in Colombia. Reizen in dit soort landen is niet altijd makkelijk maar de echte doorzetter kan s ochtend badderen met mooiste aquariumvissen.