Agenda van De Zilver Tetra, Schoonhoven

Met vereniging De Zilver Tetra, Schoonhoven, werken wij samen. U bent dus ook van harte welkom in het clubgebouw aan de Nieuwe Singel 39, 2871 AX. De zaal is open vanaf 19:45.

De komende dinsdagavonden (laatste van de maand):

24 september, Leo Brand met Aqua varia 2
Dat de aquariumhobby veel bijzondere invullingen heeft wordt duidelijk tijdens deze lezing. Van het Hollands aquarium, speciaalaquarium Azie, Afrika of Zuid Amerika naar nanobakjes en aquascaping. En natuurlijk mogen wij diverse vormen van zeewater ook niet vergeten. Keuze genoeg en de verschillende vormen worden voorzien van de nodige tips en mooie plaatjes.

           

22 oktober, Margie en Jan van der Heijden rondreis “groen Thailand”
Het land van de eeuwige glimlach met de schitterende rijstvelden, de dichte oerwouden en de betoverend mooie eilanden. Zowel op het gebied van vogels, reptielen als onderwaterleven is het heel divers en Margie en Jan nemen ons mee op reis naar dit schitterend deel van Azie.

               

26 november, Hans Osendarp met zwemmen tussen de kardinalen
Hans neemt met regelmaat het vliegtuig om met eigen ogen te aanschouwen hoe het visbestand in het wild er voor staat. In deze lezing neemt hij ons mee naar Zuid Amerika. Een zeer visrijk stuk van de Amazone ligt in Colombia. Reizen in dit soort landen is niet altijd makkelijk maar de echte doorzetter kan s ochtend badderen met mooiste aquariumvissen.