Uit de oude doos

Vroeg‚‚h, had je nog echte mannen, treinconducteurs die je kaartje doorboorden, kon je je kuiten nog branden aan een Kreidler... Iemand zal nog wel de volledige tekst hebben van die reclame. Van na het tijdperk maand, na maand, King Corn en die witte muis die graag een bepaalde kaas at. In ieder geval schijnt het vroeger altijd beter geweest te zijn...

Ook in de hobby? Soms zou je het bijna geloven. Want waarom CO2 gebruiken, als vroeger de Rotala macandra je bak uitgroeide!

Dit onderdeel van de site grijpt terug op vroeger. Artikelen van toen zullen hier vindbaar zijn. Hoe dacht men toen? Wat deed men toen? Kan het nog steeds? Zonder geschiedenis geen heden. En misschien, heel misschien, had men toch wel gelijk...

Heeft u goede herinneringen aan een tekst? Geef het door aan Robert Koelman (ong@rgkoelman.nl). Mocht het passen, dan vindt u het hier terug.

Het abc van het aquarium, W. OstermŲller uit de zeventiger jaren

Dat zeg ik, Gamma. En ook voor Jan de Bouvrie kunt u er terecht. Of via VTWonen. Inrichting is belangrijk. Uw aquarium moet dan ook passen. Tegenwoordig zijn er dan ook echte designaquaria. In dit boekje stond een afbeelding. Misschien een idee voor een retro-inrichting? Lava-lampen waren toen al passť.