Hall of fame

Bij een schouw, of verenigingskeuring, hoort een wisselbeker. Degene met de hoogste punten krijgt deze uitgereikt, ongeacht de categorie. In deze Hall of fame willen we de winnaars en hun vivaria in herinnering brengen en een stukje van onze clubhistorie aan u tonen.

Klik op een foto om deze te vergroten.

2013 Jan van der Heijden [B1/2]
De leden gaven cijfers in 4 categorieŽn: WOW, decoratie, dieren en waterwaarden. Uiteindelijk bleek de vereniging dit juweel te belonen met de wisselbeker.

De kleurenpracht van een zeeaquarium.
2012 Leo van Zanten [A2/3]
De keurmeester kon niet spreken. De leden wel. Nadat de stemming was geweest, bleek de vereniging dit juweel te belonen met de wisselbeker.

En zeg nu zelf.
2011 Robert Koelman [A1]
Prachtig aquarium in een fantastisch meubel. [...] Ook de inrichting getuigd van vakkennis betreffende de Hollandse school aquaria. Dat heb je niet, dat moet je leren, dit leer je door het kijken naar andere bakken van deze strekking. [...] Je groeiproces in deze hobby is in je aquarium duidelijk waarneembaar [...] Ik vind het linkergedeelte in je aquarium wat minder sterk.
2009 Jan van der Heijden [A1]
Mooi helder water met een goed en gezond visbestand. Binnen de mogelijkheden van een vrijwel vierkante ruimte goed ingericht [...] Met perspectief en vrije zwemruimte voor de vissen. [...] Mooie waaierhand garnalen.[...]
2008 Hans Visser [A3]
2007 Rinke Schmidt [A2]