Jaarverslagen

Elk jaar blikken we terug naar wat er in dat jaar is geweest. En we leggen dat vast in een jaarverslag. Alhier vindt u deze terug. Leden kunnen het gebruiken als geheugensteun, of misschien wel als een mijmer moment. De passant van deze site kan het gebruiken om te zien of er wat voor hem of haar bijzat. En misschien wel concluderen dat lid worden heel leuk zou zijn.

2016

04-01
Nieuwjaarsreceptie

De start van het nieuwe verenigingsjaar. Bijpraten onder het genot van een hapje en drankje. Opgeluisterd met een korte lezing van Jan over Gambia. Jan en Margie blijven onze onnavolgbare wereldreporters.
01-02
Een achterwand?
Workshop door Raymond, Wim en Robert

Bewonderd hebben we tijdens de schouw 2015 de nieuwe bak van Raymond. Met een prachtige achterwand. Zelfgemaakt, zie hier. Tijdens deze avond gingen de leden zelf aan de slag. Zie hier het verslag en stappenplan.
28-02
Excursie

Het was niet de eerste maal dat we gingen, maar het blijft leuk. Een bezoek aan AquaZoo. in Leerdam. Vindt hier een verslag.
05-03
Uitslag districtskeuring

AV Azolla organiseert dit jaar de avond. Jan, Ivo en Robert vertegenwoordigden onze vereniging. U kwam hen aanmoedigen. Het resultaat? Zie hier.
07-03
Besloten ledenvergadering

Praat mee, beslis mee over het wel en we van uw vereniging. En dat deden de leden. Afspraken? ONG is voor en door de leden. Er zijn weer veel nieuwe initiatieven te ontplooien.
04-04
Onderwaterwereld
Lezing door Ellen Kop

We hadden er naar uitgekeken. Ellen ook. Maar dan roept de plicht. Als dan ook nog eens bezoek van buiten op de lezing afkomt, is het even lastig. Maar onze leden zijn niet voor een kleintje vervaart. Ivo, Jan en Raymond konden alsnog een leuke en leerzame ervaring aanbieden. Dank u heren!
02-05
LED-verlichting
Lezing door Loek van der Klugt


We zien het steeds vaker terug, LED. In huis maar ook bij keuringen. Loek heeft veel uitgelegd, maar ook laten zien dat DIY-mogelijk is. En als extra service vindt u hier een samenvatting.
02-05
Debutantenkeuring 2016

Ook dit jaar weer dit evenement. En op deze avond in Poeldijk, bij Azolla, werd de uitslag duidelijk. We hebben er weer een kampioen bij! Zie hier.
06-06
BBQ

Ontspannen en lekker. Een gezellige avond ter afsluiting van het eerste semester.
04-09
Bezoek aan de Glasbaars, Den Helder

Geweldig weer (niet onderweg). Een informele prettige sfeer. Een warm onthaal en een bezoek aan Fort Kijkduin. Wanneer komt Den Helder naar Gouda? Sfeer proeven van dit dagje uit? Zie hier.
05-09
Sander's nieuwe bak

Zo vlak voor de schouw wilde Sander tips. En u wilde zijn nieuwe bak natuurlijk (nogmaals) bewonderen.
03-10
Reisverslag
Door Jan.

Margie en Jan kunnen het niet laten. Wij kunnen hen alleen maar aanmoedigen. En dan toch een beetje meegenieten. Fasten your seatbelts was de opdracht aan het begin van de avond.
08-10
Schouwdag


Op 8, 9 en 10 Oktober kwamen Jan en Margie weer filmen en fotograferen. De achtste kwam Raymond langs. En? Dit keer met Ivo en Mascha. De deelnemers waren er wel of niet klaar voor... Dank Aart Jan, Menno, Ivo & Mascha, Raymond, Alexander, Jan en Robert.
07-11
Schouw 2016
Door Ivo en Mascha

Werd het voor Jan de 4e maal op rij? Nipt niet. Mascha ging met de eer strijken. Alle foto's staan hier.
12-12
Grote aquariumquiz en bingo

Hoe moet ik dat nu weten? Wat is dat nu voor vraag? Veel zuchten en gesteun. Ivo bleek de absolute winnaar met 44 goed van de 50 vragen.
De Bingo was weer een garantie voor gelach. Het duo Fred en Robert zijn onze echte mopper-Bingo-Muppets. Maar wie is nu wie?