Uitjes herbeleven

Als we reeds hebben verteld, gaan we met de vereniging op excursie. Het klinkt als een schoolreisje. En misschien is het dat ook, maar dan in de positieve zin van het woord. Hier vindt u de verslagen van die verschillende uitstapjes.

18 en 19 november, 2017

Ons district had een idee. Laten alle 8 verenigingen onder de vlag van DZHN naar het Vivarium gaan en een stand bemensen. Misschien dat we aquarianen kunnen vertellen dat een vereniging best wel leuk is.

We hebben het gedaan. Een logo werd gemaakt, een banner en t-shirts. Op vrijdag werd opgebouwd. Op de zaterdag en zondag vele mensen te woord gestaan. Oud leden, aspirant leden, familie van oud leden en zelf forumleden die zich Robert herinnerden.

Op zaterdag was namens ONG Robert aanwezig. Op zondag Leandra en Robert. Leandra heeft het geweten. Wanneer getoond moest worden dat we een jonge club zijn, mocht zij opdraven. Het was leuk. Of het leden oplevert? Velen beloofden eens te komen kijken.

Waren er nog speciale zaken? Het was geweldig te zien dat een jongedame die interesse in Gouda had, onder de hoede van Pim een cursusje preparaten maken kreeg. Fred veel mensen naar Gouda stuurde. Dimitri kwam buurten. Jan en Margie door netwerken een advertentie in ons blad konden verwelkomen.

Wel erg vermoeiend. Robert had op zondag geen benen meer. Hieronder van op- tot afbouw.