Uitjes herbeleven

Als we reeds hebben verteld, gaan we met de vereniging op excursie. Het klinkt als een schoolreisje. En misschien is het dat ook, maar dan in de positieve zin van het woord. Hier vindt u de verslagen van die verschillende uitstapjes.

04 september, 2016

AV De Glasbaars is gevestigd in de kop van Noord Holland, Den Helder. De club heeft een eigen gebouw, dat pas is gerenoveerd.

Met maar liefst 13 leden zijn we op bezoek gegaan. Sommigen rechtstreeks, sommigen vertrokken vanaf ons clubgebouw. Het zal u niet verbazen dat één van onze leden het wederom voor elkaar kreeg een afslag te missen, maar goed dat mocht de pret niet drukken. De voorzitter van De Glasbaars, Tom, had ons koffie en gebak beloofd. En daar hebben we van genoten toen we allemaal rond 11:00 aanwezig waren. Na een vermakelijke, maar ook te overdenken, toespraak van Tom, mochten we bij hen in de keuken, euh... winkel kijken.

Vervolgens stond Fort Kijkduin op het programma. Niet alleen geschiedkundig bijzonder, maar er is ook een aquarium met onze eigen flora en fauna. Wel nadat we eerst de inwendige mensch versterkt hadden. De gastvrije vereniging had namelijk een schappelijke prijs bedongen voor entree, lunch, rondleiding en een kijkje achter de schermen. De rondleiding werd door Anouk gegeven. Op een inspirerende wijze, wel te verstaan. Dus een groot compliment voor deze dame!

Rest ons eerst nog een groot, zeer gemeend dank u wel uit te spreken naar de De Glasbaars!!!!

Maar foto's (klikbaar) zeggen meer dan 1000 woorden. Kijk en geniet mee van een meer dan geslaagde dag!