Uitjes herbeleven

Als we reeds hebben verteld, gaan we met de vereniging op excursie. Het klinkt als een schoolreisje. En misschien is het dat ook, maar dan in de positieve zin van het woord. Hier vindt u de verslagen van die verschillende uitstapjes.

02 juli, 2017

Frankrijk werd Vlaanderen. De Antwerp Zoo. Niet slecht, maar niet gedacht. Nadat het aantal aanmeldingen veranderde in een groot aantal afzeggingen, gingen alsnog 5 leden op stap. Met twee auto's, die elkaar direct na Rotterdam al kwijt waren. Raymond zei rechts. Alleen Jan reed rechtdoor. Volgens de werkgever van Raymond was rechts korter.

Op het plein voor de zoo ving Jan de leden Wim, Raymond en Robert op. Jan en Margie waren er eerder. Echter de drie heren hadden onderweg al bij een Shell een kop Starbuck's genomen. Nu ja, een beker. En die bleek beter dan de cappucino in Vlaanderen.

Met zijn vijfen werd de zoo betreden. Het was druilerig, de vlinders in de vlinderkas gaven niet thuis, dus opnieuw koffie nadat schuilen bij de olifanten wat triest bleek.

Uiteindelijk knapte het op. Het reptielen verblijf, alsmede de aquaria werden graag gezien. De vogelshow was een bonus. De nachtdieren bleken een superbonus.

Maar foto's (klikbaar) zeggen meer dan 1000 woorden. Kijk en geniet mee van een meer dan geslaagde dag!